2024-03-20 67 瀏覽
同事之前食過係I square又靚又好味既Omakase餐廳👍🏻所以特地book位同我一齊去試吓😍熊本黑毛和牛『和王』蒸籠料理:好味指數😋😋😋😋😋除左有超級靚嘅黑毛和牛,仲有蕃茄仔、甜粟米、金菇、蓮藕、花菇。好清新開胃,蕃茄仔既酸甜味同甜粟米粒粒爽口爆汁,好食到停唔到口,主角黑毛和牛更加唔洗講,係完美啊!啲雪花分佈極平均,濃郁既牛味,真係邊食邊讚🤭阿蘇名店"花菱"名物 究極熊本吉列黑毛和牛:好味指數😋😋😋😋😋吉列脆皮色澤金黃,味道香而吸引。有個小金屬架架空吉列黑毛和牛,令到黑毛和牛唔會吸返多餘嘅油。脆皮外層加Wasabi、檸檬、少量鹽提升食慾,清新而不膩,食完好有滿足感🥰天草直送 新鮮刺身盛合:好味指數😋😋😋😋😋真係好有驚喜!有拖羅、元貝、牡丹蝦同五款廚師發辦刺身。擺盤好有美感,有日式既一絲不苟,新鮮又好味,濃郁既海鮮鮮甜味,係完美啊!

熊本黑毛和牛『和王』蒸籠料理:好味指數😋😋😋😋😋

天草直送 新鮮刺身盛合:好味指數😋😋😋😋😋