.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.😋 𝕀𝕣𝕣𝕖𝕤𝕚𝕤𝕥𝕚𝕓𝕝𝕖 𝕂𝕠𝕣𝕖𝕒𝕟 𝔻𝕖𝕝𝕚𝕔𝕒𝕔𝕚𝕖𝕤 @ 🌟 Terrace in Seaside《👽食神大媽愛韓食》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:Kimchi and Beef Fried Rice HKD 85Crazy Honey Fried Chicken HKD 108Pasta with Artichoke & Clam HKD 92Pork Spare Ribs in BBQ Spicy Sauce HKD 125Grapefruit Soda HKD 52Golden Cream Einspanner HKD 56Tangerine Pudding HKD 48.👽 想起海港城搵韓國嘢食,呢間真係不二之選。價錢大眾化,餐牌多選擇,唯一缺點就係繁忙時間要等位。.🧆 呢款「泡菜牛肉炒飯」性價比超高,大份不在話下,仲要好味,超多牛肉,調味濃郁!.🐔 必叫嘅當然係韓式炸雞,佢出左新味「讓人瘋狂的蜂蜜」,當然要試下。最鍾意佢無骨好肉地,新口味甜甜地,配合其他鹹嘢食好夾。.🍝 經常翻兜「山薊菜大蜆意粉」,調味似卡邦尼,有
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
Grapefruit Soda HKD 52
Tangerine Pudding HKD 48

Kimchi and Beef Fried Rice

Crazy Honey Fried Chicken

🍝 經常翻兜「山薊菜大蜆意粉」,調味似卡邦尼,有好多蜆肉同埋蝦,夠足料!

Pasta with Artichoke & Clam

🌶️ 點都要叫啲辣嘢食,「BBQ辣炒豬肋排」超惹味,有好多件,唔覺韌。會配埋半盤青菜,平衡一下又健康。

🍹 飲品就全部揀餐牌新推廣「西柚戀曲氣泡梳打」同「咸咸地奶油維也納咖啡」,前者氣泡蘇打好解渴消膩,後者帶鹹好特別,好濃郁暖胃。

Grapefruit Soda & Golden Cream Einspanner

🍊 食完當然要叫埋甜品,「柑橘布甸」好清爽,份量剛剛好,酸酸甜甜剛好清一清味蕾。

Tangerine Pudding

😋 呢間絕對係海港城搵食好選擇,生意好所以嘢食全部新鮮煮起熱辣辣,份量好足。

📍 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖
📲 +(852)2463-3100