2018-01-07 189 瀏覽
呢間日本有名的pancake店開左咁耐一直都大排長龍。雖然成日都想食,但就係唔想排隊,呢日食完dinner朋友話想試下呢間人氣極高既pancake店,就去左睇一睇人多唔多啦,大概有15個人等緊位,唔算太多人,預計等20分鐘就有位,咁就試下等啦。店員想你快d讓返個位出黎,係排緊隊既時間就會叫你落左單先,坐低就直接等野食就得啦~叫左個snow white ,好似係推薦既menu,個source係milk+cream 唔算太甜,個配搭好味!呢個都係menu推薦既士多啤莉pancake,比起snow white 就比較普通,多cream,唔係好夠味,一般般啦。最後就係近期有名既梳乎里pancake,但呢個真係幾令人失望下,空氣感不足,可能係原味,就咁食都真係無乜味,葵廣40蚊果d感覺仲好d...嗯 今次唔洗排好耐都叫okay既,但如果要排隊 呢個價錢 唔會值得我再排再食既。

2018-01-06