2016-08-06 2577 瀏覽
因為一早已經訂咗位,所以今次過嚟食飯就唔使排隊,但係我都比較建議其他朋友過來食嘅話都預先訂台因為係假期既日子都幾多人。今次同屋企人一齊過嚟食飯,真係食得非常豐富而且最鍾意依一間餐廳嘅環境所以真係十分之推介。呢度嘅牛扒真係唔錯,而且佢有一啲套餐可以選擇,有其他唔同嘅配菜例如薯條薯蓉配飯或者意粉,所以一個套餐都足夠兩個人食,而且佢牛扒嘅份量都幾多同埋幾juicy另外一份牛扒就係散叫嘅,我都好鍾意跟牛扒嘅汁,呢個都幾特別而且牛扒都幾大,所以我覺得都幾抵食!絕對唔可以唔提嘅就係以一個麵包,唔好睇佢係普通嘅麵包佢食落真係非常之好味,麵包我的質地非常之軟熟而且係剛剛整熱的,同埋以一個麵包係無限添加嘅,所以食得唔夠飽嘅朋友就不妨加多幾次麵包飲品就叫左依個apple cider 既野飲,個飲品好大杯好抵飲呀!
2016-07-25