餐廳: Le Paradis Cafe & Restaurant
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2016-07-20 570 瀏覽
今晚又同為食姐妹食飯 照舊佢搵地方今次佢帶左我黎尖沙咀樓上法式小店睇黎同明名有點關係🤔🤔枱上有兩支要收費的水⋯我地唔鐘意叫套餐 喜歡散叫 食喜歡嘅野一人一客吞拿魚他他 黑胡椒味超濃 有點辣吞拿魚咬落唔會太生或者太熟 配埋下面嘅沙津食 酸酸辣辣 好醒胃他他嘅了一客自家制香草包 好好食食完前菜 當然要來一客餐湯啦點了一客蠔湯share 好濃 重有蠔係入面👍🏼蟹鉗肉意大利飯簡直係我至愛大大隻蟹鉗x2 再加上大塊芝士 睇到流口水好好好creamy 軟硬適中嘅意大利 👍🏼👍🏼👍🏼食飽飽就點了是日甜品作結尾 焦糖布甸好creamy 嫩滑 唔會太甜 完全心心眼總結一下 食物質素好好 而且唔算貴坐得又舒服 絕對有下次同埋店員好好傾😁一
今晚又同為食姐妹食飯 照舊佢搵地方
今次佢帶左我黎尖沙咀樓上法式小店