三百幾蚊一個人嘅tea set完全唔值依個價錢☹️☹️。首先座位安排差,二人枱食tea set枱面十分小,連嘢食都無位擺,疫情之下四人枱拆開變二人枱,二人枱枱同枱之間都無塊板間開,座位逼,要同其他人坐得咁親密,未食已經飽左,無平時食下午茶悠閒嘅感覺,更加唔使影相打卡。waiters 服務態度差,坐低之後舉左幾次手想order嘢食,分別前後兩個waiters都應左,都手勢示意等一等,之後就走左去隔離枱坐低同食客朋友影相同做自己嘢,點解可以喺食客需要你嘅時候客人面前咁做,十分無奈,影完之後又無咗一回事遊來遊去行來行去,無打算返嚟覆返我哋,等左好耐見無人嚟落單先意識到被遺忘左,先再舉左幾次手先落到單🙈,感覺服務連茶餐廳都不如🙄🙄真係大開眼界👍可唔可以俾返少少認真同專業態度睇吓。食物質素ok,正常,有好多地方好食過佢。總括以上,唔會想再嚟依間餐廳食嘢。失望,不值一來。
食物質素ok,正常,有好多地方好食過佢。
總括以上,唔會想再嚟依間餐廳食嘢。失望,不值一來。
下午茶
紀念日