2020-09-18 150 瀏覽
等位個刻,呢間餐廳的staff的態度已經好差,reception 等好耐先有staff 登記,店内的staff同reception 的溝通好差,一直唔知有枱,執好枱又唔知,埋單又唔知。入到去,坐outdoor, 落大雨張枱係咁滴水,有個staff企係隔離見到無視,連俾塊布抹枱都無,好啦,我地自己抹,等左好耐先落到單,之後水都無杯,催左兩次先有,等左超過20分鐘,乜都無,先知漏左單,個staff 企係度,但無一個staff say 過sorry 同講唔好意思,只係話立刻做,足足浪費左我地三個人一個鐘時間! 以佢收的價錢,無train 過staff 的服務質素,貼錢買難受!一直都無人睇下d 枱d野食係咪有到,但有staff 係idle 無野做,中間只係有個人過來問落左單未,為左要收左張餐牌。呢間野,俾左好多錢kol賣廣告,所以唔憂做,但我中級餐廳的價錢,得到一個衰過茶餐廳的質素,疫情下,老實講,尖沙咀大把選擇,做乜俾錢搞到自己受氣。