2023-12-21 1248 瀏覽
Homemade Focaccia - 麵包真係好好食啊啊啊~如果唔係我驚一陣會食唔落一定會啪曬🥹*海鮮拼盤 - 首先我其實唔太鐘意食生蠔,但係呢隻蠔加埋呢個汁配咗少少薑同青蘋果,係初戀啊~龍蝦彈牙 起曬肉呢啲基本啦(ok其實我本身見到龍蝦有少少怯 如果我切切下成隻飛咗岀去仲點見人🥲)*沙律 - 一般 *Hokkaido Snow Crab - 加埋魚子醬撈下撈下咁又幾好食*Felix Egg Benedict - Hollandaise好creamy,一次過食蛋黃 Parma ham同脆脆,口感好豐富🫶🏻*Hokkaido Turbot - 魚我本身真係麻麻,no comment*French Duck Breast - 一上碟已經聞到好香,鴨皮香脆肉質軟熟仲好多汁!
沙律 - 一般