2021-05-31 86 瀏覽
本身已經係愛咖啡之人,試下左一次外帶咖啡的,就想試下坐低試下佢嘅堂食、果然冇人失望👍、值得為左佢嘅咖啡去食值得佢咁多人去打卡,而且價格公道,平民級高質享受美麗華店字opening kitchen 會睇到店員睇到整嘅過程之前試過take out coffee 好有水準,所以一直都再想食下堂食青醬雞排沙律💰79雞排肉質好嫩控制得啱啱好,味道適中,唔會落太多調味料、沙律🥗菜亦都好新鮮煙三文魚多士 💰75smoked salmon on toast 成碟好有賣相,打卡都幾正、三文魚新鮮兼帶有談談煙熏味,好想繼續食好多呀🤭伯爵茶鮮奶朱古力💰40Earl  Grey  chocolate雖然朱古力味都係濃烈、但係並沒有完全覆蓋了伯爵茶的茶香味,每一談都係帶有談談伯爵茶口味且回甘味道濃郁,果然依度咖啡☕️從來冇令我失望
值得佢咁多人去打卡,而且價格公道,平民級高質享受

青醬雞排沙律💰79
青醬雞扒沙律