2024-04-03 193 瀏覽
俗語有云:如果你想成為貴婦,首先要多做貴婦的事,例如返工時間去嘆afternoon tea (?!) 🐷🫶🏻 姐去COVA除左食TEA,終極目標係佢杯熱朱☕ 呢個天下美味,果真融化姐內心嘅千年冰山🏔️係呢個咁優美嘅環境嘆三點三,真係會令人忘記自己要返工... Tea Set 一定唔少得 Tiramisu Cups扇子酥我都幾鍾意,好似太陽花咁靚靚🌻 以為甜點會比較出色啦,但係我竟然鍾意鹹點多啲哈哈!Scones暖笠笠好正,鬆而乾嘅口感紮實,有濃濃奶蛋香,我就鍾意查Clotted Cream+Fruit Jam一齊食😋食飽就有力繼續返工,好嘢!我愛工作!💪🏻 AFTERNOON TEA SET $538 for two SWEETSClassic COVA Tiramisu CupsMini Fruit TartsMini Mimose TartsCOVA Mini Fans Puff Pastry SAVOURIESLobster Soft Milk BunPan-seared Scallops, Crispy Bacon, CrackerWagyu Bolognese Cheese T

係呢個咁優美嘅環境嘆三點三,真係會令人忘記自己要返工...

Tea Set 一定唔少得 Tiramisu Cups

扇子酥我都幾鍾意,好似太陽花咁靚靚🌻

以為甜點會比較出色啦,但係我竟然鍾意鹹點多啲哈哈!

食飽就有力繼續返工,好嘢!我愛工作!💪🏻

AFTERNOON TEA SET

COVA Mini Fans Puff Pastry

SAVOURIES
Lobster Soft Milk Bun
Wagyu Bolognese Cheese Tart
Buffalo Mozzarella, Cherry Lomato
Parma Ham, Cantaloupe
Scones, Clotted Cream, Fruit Jam