2023-01-09 166 瀏覽
————————————————————————🔹尖沙咀下午茶🔹 🔸性價比高優質精緻下午茶🔸💲458+10% for 2(每人包一杯飲品)————————————————————————(((o 食後感 o))) ✨不是所有款色都是一色二件,多點款色打卡都靚啲🤩又可以選擇下食邊件。有選擇困難証的又可以切開一半同朋友share 食曬所有口味又得😝✨餐牌沒有食物介紹,店員上餐時也沒有介紹食物。雖然大概都知道自己食左咩落肚,但如果事前會知道將會食咩落肚會好啲😅🍤鹹點 ✨ 英式鬆餅夠鬆軟,配上滑順的奶油忌廉和酸酸的仙人掌香橙果醬,絕配👍✨每件都做得很精緻,口感都有獨特的味道,每件都帶有很清新的感覺,會有想再食的衝動😋🍩甜點✨ 有很多款色口味(濃郁芝士味, 清新酸甜柚子味,香濃朱古力味,肉綿軟糯的紫薯味) 等等✨ 每件都不會太甜太濟,一小口非常適合食完又怕胖胖的女生🤭🍵飲品✨65%朱古力 : 香濃朱古力味加上絲滑的口感,再配上一粒棉花糖, 很滿足✨Rosé Champagnes : roses 容易入口,慶祝朋友生日, 點都要砰一砰杯🥂
————————————————————————

🔹尖沙咀下午茶🔹
🔸性價比高優質精緻下午茶🔸

💲458+10% for 2
(每人包一杯飲品)

————————————————————————
(((o 食後感 o)))

🍤鹹點

🍩甜點

✨ 每件都不會太甜太濟,一小口非常適合食完又怕胖胖的女生🤭

🍵飲品

2023-01-08