2014-01-22 2563 瀏覽
朋友講左好耐想去重慶食咖哩. 都唔記得上次去7E 係幾耐之前. 應該都有2 年了...一向都不太喜歡行經龍蛇混雜既重慶大.一入去同幾年前一樣…一堆人走埋黎比卡片叫你去幾多樓既餐廳…因為我去過只係一間所以都唔想去其他了…直上7E .間隔雖然同以前一樣.但明顯裝修o左乾淨o左. 仲發現原來佢係有私人房的. 薄餅係一定要叫既. 今次兩個人叫左一份洋蔥一份芝士.水準無變.不過好似油左D.呢期鍾意食魚.叫左個fish madras. 因為不食太spicy.呢個不太重口味而且偏香甜.chicken makhai 店員話係最多人叫的.呢個較重香料.都係唔spicy 既. 店員比左張會員卡我地.填好有 8折 原本覺得有點貴即時低晒

店員比左張會員卡我地.填好有 8折

原本覺得有點貴即時低晒