黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (棉登徑)
2022-05-09 55 瀏覽
🍽 黑門水產すいさん📍地址: 尖沙咀棉登徑8號地下3-4號舖💰只供參考💰人均$100-200😋終於食到聞名已久既黑門水產!作為一個海鮮愛好者🦞 即刻order左兩隻甲羅燒 有幾隻味揀 花多撩亂 黑門令蟹味噌甲羅燒 赤鬼明太子味噌甲羅燒勁過癮 個waiter會將未燒既擺盤拎過黎比我地睇左同影左相先 勁識做 岩曬打卡 跟住影完相佢會拎去後面比另一個waiter即場燒!! 燒完就上碟比我地食 👍🏻 服務一流因為我本身無食過甲羅燒 唔知咩味 但原來係咁好食 一堆蟹膏再加材料配梳打餅 呢個日式食法 就好似西班牙芝士/Parma ham 配餅一樣 過癮過癮 如果唔配梳打餅就咁食都好食 配左梳打餅就中和左蟹膏既濃度 味道岩岩好 明太子個隻偏spicy但我唔食得spicy既都食到 開胃岩曬仲叫左牛油燒帆立貝 蟹味噌燒帆立貝 同甲羅燒一樣 waiter 會拎黎比你影相先再拎去燒牛油燒帆立貝相當出色 勁大粒仲要燒得岩岩好 可惜蟹味個隻就差少少 🤏 似係燒耐左 所以肉質硬左少少 但都極度推介 我地仲飲曬帆立貝d汁 如果有飯 送飯簡直一流😍 仲勁貼心比左兩隻小spoon 比我地不汁飲 同埋剪開左一粒粒方便sh
🍽 黑門水產すいさん
📍地址: 尖沙咀棉登徑8號地下3-4號舖

💰只供參考
💰人均$100-200

😋

牛油燒帆立貝相當出色 勁大粒仲要燒得岩岩好 可惜蟹味個隻就差少少 🤏 似係燒耐左 所以肉質硬左少少 但都極度推介 我地仲飲曬帆立貝d汁 如果有飯 送飯簡直一流😍 仲勁貼心比左兩隻小spoon 比我地不汁飲 同埋剪開左一粒粒方便share食

赤鬼海老天反卷 鰻魚三文魚加州反卷
一般壽司水準 個人覺得三文魚反卷好食d

黑門鰻魚玉子燒 正常水準 上面鋪咗兩條小鰻魚塊跟住玉子燒入面都有粒粒鰻魚

裝修好靚 裝修到好似係日本海產店咁

上菜速度都幾快 唔需要點等

🤧
勁 就算預約左都要等一陣 太受歡迎 🤣提提大家去前一定要預約呀 唔係有排等啦🫡

好味指數: 4.5/5
性價比: 4.5/5