2017-04-19 933 瀏覽
*~鳥語~*🐦好靚嘅餐廳名啊~只知道藍馬🐴大廈多酒吧🍺,唔知道竟然有間咁健康咁文青嘅cafe~今晚遇著地鐵🚄故障,朋友比我早到,就send定menu比我睇,👀一睇我就比特飲吸引住,去cafe從來都係靠靚靚嘢飲影相呃like,而且成餐飯陪住你最耐嘅,一定係杯嘢飲,我緊係唔會叫咖啡檸水咁普通啦~✌我嘅心水係「鮮榨蘋果紅菜頭汁🍎」 Apple Beetroot Honey Smoothie $58紅菜頭係近年健康一族嘅新寵,係抗癌聖物(嘩~😮),聽聞可以降血壓、護肝、減肥,瘦得來又可以補,重點係出面d餐廳好少有得點~所以我即刻叫咗,佢紅bob bob咁~用來影相好上鏡啊 📷身為紅菜頭fans,我仲點咗「紅菜頭栗子🌰燒一口牛柳意大利飯」$128一向唔係食肉獸,但都覺得佢d牛幾好味wor~🐮肉質夠鮮嫩,切出來嘅厚度好易入口,栗子同紅菜頭嘅味又幾夾,成碟食曬✌除咗紅菜頭~見到menu仲有好多健康食材,營養價值好高嘅仲有牛油果、甘荀、甘藍、赤梅、柚子、薑e d等等~睇見都覺得自己健康咗🙏🙆🙌~決定要再來!🏃
*~鳥語~*🐦
我嘅心水係
「鮮榨蘋果紅菜頭汁🍎」

身為紅菜頭fans,我仲點咗
「紅菜頭栗子🌰燒一口牛柳意大利飯」$128

紅菜頭栗子燒一口牛柳意大利飯
2017-04-10
紅菜頭栗子燒一口牛柳意大利飯
  • 鮮榨蘋果紅菜頭汁 Apple Beetroot Honey Smoothie