2018-10-25 241 瀏覽
首次試立食壽司🍣 好好味呀~~ 😋😍😋😍 刺身件件新鮮肥美,傾瀉出嚟嘅三文魚子帶帶淡淡松葉香味,令人驚喜,比其他壽司店多一點心思💓一啖咬落劍魚腩壽司,回甘味濃,油香編佈整個口腔,令人回味💓好奈未食過咁正嘅劍魚腩喇! 中吞拿魚腩亦非常柔軟油潤🤤 大大隻牡丹蝦同赤蝦🤤🤤 溶化咗我喇😋😋我覺得牡丹蝦味更濃,肉身較膠質重,正呀~ 最少要食兩隻先夠喉呀🦐 鰻魚肉厚,皮薄,所以encore 咗兩件😝 帶子就偏細,味道一般無特別,下次應該叫珍寶帶子會開心啲😛 海膽,蔥吞拿魚軍艦都ok,但無劍魚腩同中吞拿魚腩咁impressive. 赤貝脆身淡味,個人嚟講唔係大愛,所以可有可無😝 總結:逐件叫逐件計數其實唔平,而且壽司件頭偏細,兩個女仔無叫飲品都六百幾埋單,仲要企住食,玩一次兩次好喇😂 但刺身係真心好食嘅👍🏻
三文魚子軍艦
三文魚子軍艦