今日係爸媽結婚三十周年既大日子,所以就book左放題同佢地慶祝下^^ 見呢度有海膽壽司任食咁扺,就揀呢間啦!當晚食9點時段,我地一行6人,八點十就去到,店員見有位,就俾我地早啲入去坐~ 仲有間房俾我地添,地方幾闊落,坐8個人都得~ 值得一讚~第一轉叫左刺身同海膽壽司,上菜好快,唔會拖,刺身夠厚,味道新鮮~海膽壽司好好味,每件細細,啱哂一囗一件,而且紫菜仲係脆既~ 正呀!!不過鰻魚壽司就麻麻~嗰度仲有好多野食揀,前菜選擇多,有我好鐘意食既芝麻八瓜魚,蒜味螺肉,甜玉米,蒸蛋~ 又有羊架,第一轉燒得好好,不過第三轉就有啲乾同鞋~天婦羅不會油膩~ 香蒜牛柳粒就麻麻好鞋~ 另外有個芝士波都幾好味,外層年糕好Q,不過淺嚐好喇,因為都幾滯架~ 仲有串燒,牛舌,豬頸肉都ok~刺身叫第二轉,都仲係厚切,而且好快上,服務幾好~ 全日只係漏左一單炒飯,算係我食過漏單最少既放題呀~野飲有芒果沙冰特飲揀,幾特別~ 爸媽都食得好開懷~ 覺得又坐得舒服,又多野食~ 而且呢度夜晚九點時段,有特價,用埋citi bank卡找數,仲可以免加一,每位$198,都算經濟實惠~

野飲有芒果沙冰特飲揀,幾特別~

海膽壽司
2014-11-30
$198 (宵夜)
紀念日
用餐優惠