今日同朋友食呢間餐廳,呢間餐廳一直都好出名和牛,所以今日再同朋友過嚟試一試!❤️❤️一入到黎真係好日本風格,有好多日本嘅小裝飾,真係令到我好掛住日本呀!今日我地點左呢個石燒和牛($348),佢最吸引之處就係佢比一塊石板你自己燒...首先和牛就一定冇得輸啦,入口即溶,超重牛肉味,牛肉嘅脂肪分布真係好正,睇D紋就知道呢塊牛肉超好食!當然我哋都有叫一個鰻魚炒飯,個炒飯超足料,每一啖都有鰻魚,味道啱啱好,最重要個炒飯粒粒分明,真係無得頂!我哋都有叫過炸天婦羅,啲粉超薄,仲要絕到裏面蔬菜嘅鮮,個冬菇真係冇得輸!最後我哋叫咗個壽司8件盛,啲魚生超級新鮮,同埋嗰個飯量岩岩好,一啖食落去真係好正。整體來講呢間餐廳真係一級捧!

今日我地點左呢個石燒和牛($348),

整體來講呢間餐廳真係一級捧!