小妺生日約咗好耐都約唔到,終於約齊章可以開飯啦,再唔食,生日都要過啦!一行四個人,嚟咗近排尖咀區好多人討論嘅跳舞新餐廳「漁道樂」,係美麗華隔離,我哋收工行幾步就到。我生日,梗係我拍板話事啦!靚女梗係要揀啲打卡美食介紹吓其中幾味我下次一定會再食嘅!1. 一口柚龍,火炙龍蝦,加上清新嘅柚子味。入口有咬感,開胃,啱晒女仔食不過限量,賣晒,所以我哋四個人只可以叫兩隻。可惜之前食咁多間日本餐廳都未試過。要再嚟試!2. 漁·七點刺身 + 日本九州赤血印!頂級!超中意赤血印!日本試過一次,估唔到喺香港可以食到。意外收穫!3. 漁·海鮮盛合+散叫海鮮!呢個抵食,好味。餐廳職員即時喺魚缸倒撓出嚟,確保新鮮!唔冰鮮四個人夠晒食!仲要即叫即燒4. 最後叫咗個小品,明太子燒玉子!好好味,玉子燒得啱啱好,唔似得其他鋪頭照「騙」,相片靚過真人-冇對比就冇傷害!俾個like

我生日,梗係我拍板話事啦!靚女梗係要揀啲打卡美食
介紹吓其中幾味我下次一定會再食嘅!

不過限量,賣晒,所以我哋四個人只可以叫兩隻。可惜
之前食咁多間日本餐廳都未試過。要再嚟試!
一口柚龍

意外收穫!