2020-03-03 698 瀏覽
泰 夯蝦? 我唔會再食第二次。公平d, 我係會寫左讚既先。我地都係覺得流水蝦幾特別試下食。 不論入場個位哥哥既態度, 同蝦既質素真係唔錯。 因應疫情, 仲測體溫同小小消毒都係一讚。食物方面, 講明流水蝦, 蝦既質素好好。 燒完入口就知好新鮮。 但除蝦以外, 真係冇乜野食。 最慘就係, 我地餓住入場, 人地兩個人一個爐, 我地9個人先得3個爐, 仲要個爐勁細。真係趕唔切燒。 最特別係, 豬頸肉厚切, 午餐肉厚切半罐上。又大又厚,個爐又勁細,真係燒到天荒地老都未煮得熟。根本唔夠時間俾你燒野食。咁因為燒熟需時, 諗住佢d任食刺身食住先。點知, 夠鐘前45分鐘先有第一輪刺身。 佢地仲好意思叫我地等等, 我地話我地仲有45分鐘夠鐘, 係咪俾我地坐耐d先,佢地先上第一輪刺身。9個人得3個爐, 外面又冇咩熟食可以頂住先。 唔好話, 連d熟食都麻麻地。 要我地餓住等燒熟。 用個慘字黎形容。 最簡單既炸物都麻麻地, 好彩係因為太多人餓住等頂唔順食住炸物先, 所以d炸物成日新鮮出爐。 呢個價錢, 仲要崖餓同食唔飽, 真係陰公。 最後要食左3大舊雪糕果腹。 唉
泰 夯蝦? 我唔會再食第二次。
公平d, 我係會寫左讚既先。
我地都係覺得流水蝦幾特別試下食。
不論入場個位哥哥既態度, 同蝦既質素真係唔錯。
因應疫情, 仲測體溫同小小消毒都係一讚。

2020-03-02
用餐優惠