2013-08-02 192 瀏覽
Haha,已經好耐無打過食評la.因為懶令到我無keep住做tim.而今次由於上星期食完li間超正宗ge日式放題之後,我決定動動手分享1下. 個晚相約左尖沙咀2個舊同事,佢因1個機緣巧合下食過li間,之後1直吹我去食下.個晚我試過下之後,覺得li間真係好有水準!!!我好鍾意好鍾意好鍾意d刺身ah!成晚食左好多所以食到好飽!!佢d刺身唔止新鮮,仲要又大件又夠鮮甜,同其他放題比真係差得遠ahh!!出面如果齋叫ge話,齋li盤刺身每人無番2舊水都咪諗住出得到個門口!!三文魚見到都知道係個腩位,食入口真係入口即溶ga!我有慢慢食慢慢享受下靚三文魚ge感覺.仲有劍魚腩肉厚又肥,口感滑嘟嘟,li d就係所謂啖啖靚肉溜入口la fa!!haha仲有甜蝦1樣無得彈ahh!!li度好似叫甘海老,我估ge.齋睇佢保留住個蝦頭已經覺得夠新鮮la.食入口爽脆,無敵咁鮮甜,好好好好味!!我唔識形容la!!!我地叫ge個碟壽司裡面,火炙三文魚同牛肉壽司…..’可e see’ ahh,塊牛肉食到佢d肉香,極品!

刺身
甘海老
個晚我試過下之後,覺得li間真係好有水準
!!!我好鍾意好鍾意好鍾意d刺身ah
!!haha
!!!
壽司
,塊牛肉食到佢d肉香,極品!
2013-07-29
刺身