和牛燒肉‧純

Japanese Wagyu Yakiniku Pure
2020-12-13 11271 瀏覽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀每次當和牛癮起既時候我都會自己買和牛翻屋企煎但自己屋企玩😢始終無明火烤肉咁好味同盡興🥺⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀所以我通常都會去和牛燒肉純一來佢地d牛肉都係來自日本,質素有保證二來明火烤肉,好容易產生梅納反應三來環境闊落,又有自己空間!😻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀所以都真係推薦大家去試佢地既lunch set真係好抵!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀1⃣和牛牛排肉定食💲130 (必食👍)💭純粹牛排肉性價比就高💭而且份量都唔少,有8塊💭可以過足口癮😍😍💭配菜有沙律同白飯💭重有一杯熱飲,十分滿足!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀2⃣三色和牛定食💲250 (必食👍)💭配菜同一般套餐一樣💭但就可以一次過品嚐三個和牛部位,油花十足💭上牛排肉,肩眼肉及牛排肉😎💭用大火炙燒,油脂四溢,超好味!💭而佢地自家調配既醬汁,同牛都好夾⠀⠀⠀⠀⠀◤和牛燒肉 純 Japanese Wagyu Yakiniku Pure◥ ⠀ ⠀🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🗺∶尖沙咀東部加連威老道96號希爾頓大廈1樓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
每次當和牛癮起既時候
我都會自己買和牛翻屋企煎
但自己屋企玩😢
始終無明火烤肉咁好味同盡興🥺
所以我通常都會去和牛燒肉純
一來佢地d牛肉都係來自日本,質素有保證
二來明火烤肉,好容易產生梅納反應
三來環境闊落,又有自己空間!😻
所以都真係推薦大家去試
佢地既lunch set真係好抵!
💘💘💘慢慢品,快快評💘💘💘⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1⃣和牛牛排肉定食💲130 (必食👍)
💭純粹牛排肉性價比就高
💭而且份量都唔少,有8塊
💭可以過足口癮😍😍
💭配菜有沙律同白飯
💭重有一杯熱飲,十分滿足!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2⃣三色和牛定食💲250 (必食👍)
💭配菜同一般套餐一樣
💭但就可以一次過品嚐三個和牛部位,油花十足
💭上牛排肉,肩眼肉及牛排肉😎
💭用大火炙燒,油脂四溢,超好味!
💭而佢地自家調配既醬汁,同牛都好夾
⠀⠀⠀⠀⠀
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹