京都一の傳

Kyoto Ichinoden
2022-06-04 401 瀏覽
第一次光顧,入座印象已經很差,冇指示,令訂咗位嘅人同walk-in 客一齊排隊等入座已經好不知所謂⋯⋯此餐廳應該想sell 正宗京都料理,但係除咗裝修懶日式其他全部唔掂未見過正宗日式料理店只奉清水,如果要茶需另外收費,另外收費也不緊要,其實我唔介意你另外收我茶錢,但係唔該唔好當我哋揀咗茶後仲要問我哋要幾多隻杯,OMG⋯⋯是酒樓開幾多位茶嗎?!食物種類少得可憐,所有壽司停售(當時只是六點),很多食物都冇供應,最後只可叫一個差唔多枱枱都order 但係一啲都唔好食嘅和牛涮涮鍋,另加一客燒牛舌(燒到乾晒)同埋炸到食完胃痛嘅吉列豬扒同埋超市都買到嘅加熱燒鰻魚(已經冇心機影相做紀錄)⋯火煱嘅湯底冇味,野菜也不是日本貨,另外加點嘅白飯都幾肯定唔係用日本米,真心想問海港城狂推消費送飲食coupon 係咪令到有啲無良歺廳將貨就價,因為咁嘅價錢食啲咁嘅嘢一啲都唔值

和牛涮涮鍋
燒牛舌