☞ 成日經過山林道都見到呢間餐廳,俾佢鋪面嘅霓虹燈吸引咗,終於試到佢嘅lunch set啦!喺尖沙咀嚟講呢個價位真係一啲都唔貴😮👍🏻🍴黑松露牛肝菌卡邦尼意粉($68)❖ 佢係用咗我幾鍾意嘅扁意粉,睇落好似好乾身但其實都好夠味🤤每一啖都有黑松露味,黑松露控表示非常滿足😆🍴MK風鰻魚蛋包白飯($72)❖ 個名好得意🤣唔知點解要叫MK風,佢條鰻魚都好大條,下面鋪咗個炒蛋,最底就係白飯。如果佢係茄汁飯就更加好~不過勝在鰻魚汁都夠多,撈埋白飯食都唔差😋🍴炸薯條($40)❖ 好鍾意食呢啲炸到有啲乾身,食落脆卜卜嘅薯條!🍟😍份量都幾多,好脆好香口所以食到停唔到😹😹🍴真.士多啤梨奶昔(跟餐+$27)❖ 杯奶昔係比較稀身嗰種,所以用幼管飲都好ok👌🏻飲落唔算超甜,正常發揮。

🍴黑松露牛肝菌卡邦尼意粉($68)

🍴MK風鰻魚蛋包白飯($72)

🍴炸薯條($40)

🍴真.士多啤梨奶昔(跟餐+$27)