2021-11-23 20 瀏覽
最近見到好多人去尖沙咀山林道呢間Just'er Bar & Restaurant打卡📸 入面既野都好盞鬼同玩味於一身,餐廳入面都多個霓虹燈位😗,可以俾人食野之餘,又可以打到卡📸而且佢個Menu入面所有菜式同飲品名都好盞鬼好搞笑🤣 三文魚牛油果法包 和風芥末 $88個包比想象中大好多,上面有好多沙律菜🥦,牛油果同三文魚粒🐟 醬足夠既,但多返少少三文魚會更好,btw個包好大,上碟時有個包袋放住再拎起食會更好, 就咁拎起食其實都幾大到有啲無從入手😗但味道整體可以,所有野都夾😛黑松露牛肝醬卡邦尼意粉🍝 $68黑松露牛肝醬既味道好出,不過再加上卡邦尼,個人覺得食多左會有少少漏,味道控制得好,但卡邦尼方面可以試下輕手啲,不過我朋友就好喜歡食既,佢喜歡食啲味道濃少少既😚海鹽櫻花奶昔🌸 $23平日出面都好少哩個配搭既飲品,所以打算叫泥試下伏唔伏🙄飲落有驚喜😉海鹽鹹鹹地加上櫻花既香味,其實幾match🌸

三文魚牛油果法包 和風芥末 $88

黑松露牛肝醬卡邦尼意粉🍝 $68