2023-03-26 150 瀏覽
好似好耐冇食過燒肉,襯週未過左尖沙咀搵朋友午餐食下又聚下☺️去左呢間幾有feel,又坐得舒服嘅燒肉店😋喺正尖沙咀旅遊區,佢哋set lunch都幾抵食,百多元就有幾款和牛可以燒🥰兩個set lunch包餐湯、前菜,我哋仲加左兩款小食澳洲和牛三盛澳洲和牛西冷、澳洲和牛胸腹、澳洲和牛五花,和牛油脂相對較豐富,入口即化🤤牛魔拌飯好香,又飽肚👍跟餐仲加左櫻花蝦栗米餃子🥟煎到好香脆😋燒肉自選定食(三款盛)自選左澳洲和牛胸腹、黑毛豬頸肉、和牛牛肩肉,仲有跟餐牛魔拌飯☺️今次另加野菜拼盤✌️拼盤好豐富,有粟米、番薯、南瓜及翠肉瓜😍梅酒蕃茄食落非常開胃清甜,滲透少少梅酒清香,非常不俗🤤飲品方面點左兩杯特飲系列,(Yoghurt/乳酸)(Pineapple/鳳梨)😉佢哋仲有好多其他嘅嘢食,包括丼飯及漢堡等等….📍 牛魔 (尖沙咀)尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖#高質日式燒肉 #日式燒肉 #尖沙咀美食 #美食推薦 #日式料理 #和牛 #beef #relax #tst #foodie #hk #hongkongfoodie #香港美食

兩個set lunch包餐湯、前菜,我哋仲加左兩款小食

澳洲和牛三盛

跟餐仲加左櫻花蝦栗米餃子🥟煎到好香脆😋

燒肉自選定食(三款盛)

梅酒蕃茄
食落非常開胃清甜,滲透少少梅酒清香,非常不俗🤤

佢哋仲有好多其他嘅嘢食,包括丼飯及漢堡等等….

📍 牛魔 (尖沙咀)
尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖

2023-03-16