2018-02-07 1806 瀏覽
朋友在網上找到了這間餐廳 係旺角的 往地鐵站或火車站都很方便👍🏽😊不過這間餐廳有限時 入座時開始計1.5小時 這裡有兩層 我們坐二樓 地方不算大 但坐得都算舒服 裝修都幾好 menu上的食物款式不算很多 但都幾特色😊☺️Nachos n Chips 肉醬同芝士係精髓🧀好好食喎 薯條係即炸的 食嘅時候仲係熱嘅 粗薯真係好好食 粗薯萬歳✌🏽😆哩個配搭真係無得輸龍蝦Pizza🍕Total有六塊 都幾大塊下 不過食物一上枱 我地係有少少O咀😯😮食物同圖片不符 圖片係原隻龍蝦上 但食物只有龍蝦頭 係唔係有欺騙成份呢🤔🤔有少少失望就真嘅😕味道方面 其實好一般 有幾粒魷魚 幾條菜咁啦牛肉咖哩烏冬 賣相非常吸引 烏冬好好味好彈牙 味道適中 不會過濃過淡👍🏽😋至於牛肉 外層有炸過 不太熱氣 肉質普通 麻麻地啦 唔太韌 不過不失啦 但認為都可以trytry☺️茶漬海膽飯 賣相好好喔 勁有日式feel 哈哈🤣😆不過我們認為倒啲茶落碗飯到有點奇怪 所以我們都係就咁食 因為飯粒很熱嘅關係 所以令到海膽都有點熱了 有少少奇怪 海膽很多但味道不太濃烈 整體嚟講 也不錯的豬手 因為即叫即整 所以制作需時 別以為很細隻 其
Nachos n Chips
龍蝦Pizza
牛肉咖哩烏冬
茶漬海膽飯
豬手
豬手 因為即叫即整 所以制作需時 別以為很細隻 其實很大隻的 切開可以有好多舊肉肉 同埋都好肥膩下 除左要點燒烤汁食之外 怕肥膩的朋友可以加埋蒜頭同埋配菜 夾埋一齊食會減輕肥膩感☺️☺️同埋豬手的肉質好嫰滑 一點都唔韌 燒得剛剛好 仲有好香的rosemary味 推介👍🏽👍🏽可以trytry
熱豬古力
熱豬古力 好好飲呀👍🏽😍唔太甜但又很濃味 仲有豬古力碎同埋幾粒棉花糖 好正 凍冰冰的天氣配上熱辣辣的飲品 一流吧
2018-02-05
豬手