今日下午想帶小朋友去放電,但係天氣太熱,於是諗起親子餐廳有冷氣、有嘢食、有得玩都好耐冇食過韓燒,所以決定去觀塘鴻圖道炑八親子餐廳,餐廳距離地鐵站唔算太遠,而且位於九龍市中心,所以地點好方便,而且地下搭𨋢上2樓就係餐廳入到餐廳左手邊就係好大嘅playhouse,裏面有波波池有滑梯有超級市場、廚房、同埋大量益智玩具積木等等,大人食嘢嘅時候可以俾小朋友喺入邊大玩特玩,仲有韓服可以體驗,真係可以玩多個食黎得韓燒梗係要食燒烤啦,我哋叫咗王者牛肋骨同埋雪花厚切五肉牛肋骨好有牛味,而且店員會幫手燒,所以唔會過熟或者過生,火候啱啱好!真係好體貼如果小朋友需要進入遊戲室係需要叫一份兒童餐,所以我哋叫咗 繽紛兔仔造型飯團🍙賣相真係好精美,好似一幅畫咁,小朋友食得好開心另外仲叫咗一個春天協奏曲全日早餐,旋律甜品饗宴,全日早餐係有炸魚柳、芝士火腿粟米、薯條同埋雜菜沙律,佢哋嘅薯條係番薯條嚟,比較健康,而且炸魚柳魚肉好嫩滑,好出現想特別提吓旋轉甜品真係好靚,佢係一個旋轉木馬架上面放咗五款精美蛋糕,而且其中一款仲有豬仔造型,仲會播音樂,所以店員一送上枱,小朋友好開心飲品叫左花漾音符凍焦糖鮮奶同韻律熱朱古力狂想曲😆

黎得韓燒梗係要食燒烤啦,我哋叫咗王者牛肋骨
同埋雪花厚切五肉

飲品叫左花漾音符凍焦糖鮮奶同韻律熱朱古力狂想曲😆