❣️小公主品嚐懷舊菜式· 楚撚記大排檔❣️呢間餐廳一直都好想食😋因為荃灣街坊好多都推介性價比高👍🏻今日終於有時間同小公主一齊來品嚐啦😍我哋揀咗勁多街坊都推介嘅菠蘿拔絲咕嚕肉💗真係冇得頂!用梅頭肉做既咕嚕肉非常軟嫩😚加埋手工制成個拔絲,鮮甜美味!配埋白飯簡直一流🤩另外有小公主超級鍾意食荃灣分店限定嘅一口脆炸雙重芝士波波🧀份量都好多!一碟有12粒😍炸到外脆內軟🔥一啖咬落去芝士夾心係個口度充滿香濃嘅芝士味😛加埋個勁足料濃湯海鮮粉絲什菜煲🥬裏面啲菜真係有好多種類!西蘭花🥦菜心、生菜🥬粉絲!乜都有😍另外仲有啲帶子仔、蘿蔔片、魷魚同埋蝦🦐真係好豐富👍🏻另外我哋加咗一渣竹蔗茅根紅蘿蔔馬蹄水去吓濕熱💗清清甜甜好好味🥰小公主都飲咗三杯😆最驚喜嘅就係食飽之後仲有糖水送😍我哋揀咗番薯糖水同埋清補涼!食完大滿足👍🏻👍🏻👍🏻
❣️小公主品嚐懷舊菜式· 楚撚記大排檔❣️

2021-04-14