2021-05-23 32 瀏覽
放假去到老遠搵食,因為呢間台灣野夠哂正宗,連餐廳名都係用台語,「老厝邊」嘅意思係老鄰居咁解,配合返餐廳簡約嘅裝修,有種純樸老台灣嘅感覺!紅燒牛三寶面$78呢度嘅招牌茶式,🐮三寶有齊牛筋、牛肚同紅燒牛肉,牛筋好稔,牛肚大大塊,紅燒牛肉稔得黎唔係散開哂個種😋湯底幾濃又有肉味,飲得出好足料煲左好耐👍🏻鐵路滷雞腿便當$62便當要午市/晚市先有,呢個便當有大大隻滷水雞腿,啱晒唔想食炸嘢嘅朋友,伴碟有豆乾同蛋,重有勁多蔬菜😂酥炸排骨便當$60香噴噴熱辣辣嘅酥炸排骨,超大塊,外脆內軟!同滷雞腿便當一樣有勁多配菜,撈埋啲飯一齊食話咁快就清哂😋午市套餐配指定飲品重有$10折扣,我都唔執輸叫返杯珍珠奶茶,咁先夠地道架嘛😋

紅燒牛三寶面$78

鐵路滷雞腿便當$62