THE HUNTER

繼續介紹酒吧餐廳🙌🏽 今次介紹嘅係將軍澳海旁嘅The Hunter,主打地中海菜🍽️ 裝修別緻,現代得嚟都不失中東嘅元素,隔籬枱都有一對閨蜜嚟食慶生飯🎂 全店店員都會一齊唱生日歌🎶 氣氛唔錯㗎~我哋叫咗一個Starter同兩個Main😋 𝑻𝒖𝒏𝒂 𝑻𝒂𝒓𝒕𝒂𝒓𝒆嘅黃鰭吞拿魚蓉加入咗泡菜,但唔會蓋過魚油嘅甘香,仲有一層茄子蓉🍆 口感同味道都幾夾!風乾咗嘅肉眼🥩 肉質更加緊致而牛味更突出,仲有一浸炭燒嘅餘韻~麻花卷意大利粉好有口感,菇控必叫𝘾𝙖𝙨𝙖𝙧𝙚𝙘𝙘𝙚 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙖🍄‍🟫 松露味rich又好creamy!當日陰陰地天☁️ 飲一杯sangria 沖走霉氣就最好不過!好好嘅係可以揀紅,白酒或者氣泡酒👍🏼 我哋揀咗飲氣泡酒,酒嘅成份都唔低,但因為係氣泡酒,幾易入口,我哋都飲到少少醉(第日照常準時返工hahaaa💁🏽‍♀️)

我哋叫咗一個Starter同兩個Main😋