上個月去先去左Peloton既屯門店😝今個月已經喺將軍澳又開多左一間分店啦🤩依舊以單車為主題🚲店家仲擺左三架私人單車坐陣🚲🍴香檳忌廉汁煮法國藍青口🍲 $88好少Cafe有得食呢個🤫青口份量都多😆個香檳忌廉汁都幾濃郁!香檳喺煮既過程已經揮發晒所以唔會好濃酒味😌如果可以有幾片包比我點埋啲汁食就好啦🤣🍴蘆筍、粟米、車厘茄、野菌羽衣甘藍青醬手打意大利麵🍝 $88睇到個名咁長就知好足料啦😂呢度既手工意大利麵同出面嗰啲唔同😏更加有嚼勁同彈牙!我個人就好鍾意呢個口感🤪仲有啲焗到好脆既羽衣甘藍🥬大啡菇好juicy🤤整體非常飽肚!🍴 M7和牛、俄羅斯椰菜、BRIE芝士、酸種包拌薯條🐮🧀🥖 $118配搭新㯋😳個人好鍾意食Brie cheese🧀入口軟滑幼細帶小小鹹香😗同牛肉相當之夾👍🏻牛既肉質都細嫩juicy👌🏻夾埋新鮮紫椰菜一齊食成件事好清新解膩🤭🍴即焗法式蘋果金寶配雪糕🍎 $70推薦🤩食既時候仲熱辣辣🔥啲crumble仲脆卜卜幾重牛油香🧈下面嘅蘋果有淡淡既肉桂味🥰配埋旁邊既雲呢拿雪糕🍦口感層次都好豐富😚絕對唔膩可以自己一個KO哂佢😌🍴Jasmine Cold Brew☕️ $60好有驚喜😍入口淡淡茉莉花

🍴香檳忌廉汁煮法國藍青口🍲 $88

🍴即焗法式蘋果金寶配雪糕🍎 $70

🍴Jasmine Cold Brew☕️ $60
好有驚喜😍入口淡淡茉莉花香🍀口感相對輕盈😏超級refreshing😳好岩依家呢個天氣飲😗同dirty coconut一樣咁驚豔🤪

整體來講,今次既食物質素一樣咁高質🤤價錢亦唔貴😏而呢度既咖啡更加surprise到我👄令我越來越鍾意飲咖啡🤩環境亦比屯門更加闊落同舒適🤪空間感十足!感覺好cozy🥰大家weekend真係可以過來慢活享受一下🫶🏼呢到仲pet friendle架!可以帶埋你地既毛孩過來嘆下🐶🐱
2022-07-02
  • 即焗法式蘋果金寶配雪糕