2022-07-17 642 瀏覽
每次夜晚喺學校走 都會心思思想食手卷🤤 一定會去呢間尖東橋下面嘅外賣手卷店🍣 款式超多 價錢亦都好實惠😼 最平$15已經食到三文魚手卷 真係好抵㗎!! 作為sushi monster 我真係差唔多所有宵夜都喺度嗌🤣 真心黐線~🥢軟殼蟹手卷🦀($25)性價比超高嘅擔當❤️‍🔥手卷裏面擺咗成隻軟殼蟹 啱啱炸起仲係暖的🙌🏻 每條蟹腳都脆卜卜 另外混合mayonnaise同少少青瓜 簡直係一級享受✨ 強烈建議第一次試就嗌呢個!!🥳🥢三文魚甜蝦手卷🦐($25)一樣非常足料🤪 蝦同埋三文魚都係極之鮮甜 ~ 不過外圍嘅紫菜已經稔左🥹塊紫菜有啲位好難先咬得開😵‍💫 仲有幾款之前試過好食 但今次冇嗌嘅:(排名不分先後)🥢左口魚手卷🥢三文魚子手卷🥢三文魚腩帶子手卷🥢蔥吞拿魚腩飯 (呢個刺身飯係朋友十分推薦的😙)

🥢軟殼蟹手卷🦀($25)

🥢三文魚甜蝦手卷🦐($25)

仲有幾款之前試過好食 但今次冇嗌嘅:(排名不分先後)
🥢左口魚手卷
🥢三文魚子手卷
🥢三文魚腩帶子手卷
🥢蔥吞拿魚腩飯 (呢個刺身飯係朋友十分推薦的😙)
2022-05-26
$50 (宵夜)