2018-11-22
見到Beefar’s既宵夜時段價錢咁平,於是就叫左朋友一齊去食,雖然呢個set就無4%奇跡之牛既 但我諗質素應該唔會差既。座低店員首先會上一個全牛盛盒,Beefar’s既全牛盛合十分豐富,入面包括特上牛肋肉 牛赤肉 上等牛舌 牛頰肉 特上西冷扒等,每個座位上面都有一張牌建議你唔同部分既先後次序,Beefar’s既牛肉果然係名不虛傳 油香十分強勁,我相信4%奇跡之牛應該會更加更加出色。牛肉既部分,雖然就只有盛盒,但除左牛之外,其他可以嗌既食物質素都唔差,佢有黑豚肉同雞腿肉可以嗌,質素都係比一般燒肉店既好。其他可以叫既食物都係好食既,最推介既係和牛肉丸,真係好似係日本食既個種感覺阿。食左咁多肉都可以叫一啲蔬菜去燒。唯獨只係差在飲品既選擇比較少 除左一般既可樂七喜,就只係得荔枝梳打同巨峰提子梳打,但以$298呢個價錢黎講都抵既 淨係食全午盛合都係返到🤤
食左咁多肉都可以叫一啲蔬菜去燒。