2018-08-17 1081 瀏覽
我地兩個人訂左台,行入去個度得一台人,其實我walk in佢都有台俾我,偏偏要左check右check。最終搞左15分鐘先settle到,我地兩個揀食磯燒,要係出面露台,依個我地知嘅。問題係個樓台環境超惡劣,好似係隔離係搭棚又有垃圾,坐得好唔舒服。個到係黑到一個點,我6:30走入去食,根本連塊肉係咩都睇唔到,唔好話睇佢熟未。講到食物,佢明明話係任食,其實根本係假嘅。佢係有一set野食定好曬俾你,無得你揀想食咩,我地食左第一輪,d海鮮唔新鮮,條魚鹹到死,完全唔得。我同佢講下一輪唔使俾海鮮淨係俾肉得喇,佢唔肯,話咩整好左無得改。其實海鮮點都貴過肉啦係唔係啊。我話唔想浪費,佢竟然話唔緊要,哈?仲有就係服務態度超差,唔單止唔俾我地走餸,仲係咁黑我地面,講野寸兜兜。完全無辦法溝通。2個鐘「任食」,仲要食唔飽,淨係受左一肚氣。最嬲係佢個任食係假嘅,又無講明,違反消費者權益。