2018-07-30
公司有show要出中環睇,咁各位同事就話不如試吓呢間啱啱新開聽到個名都幾想食嘅~~ 蔡瀾喎我哋決定邊個先到就先等,有位同事12點半開始等,我哋呢啲遲到嘅12:50先出現,人龍長到呢,最後1:13分先有位可能我哋有八個人太多了跟住每人都叫咗佢哋嘅出名嘅生牛肉河粉,呢度啲河粉話可以無限添加😱不過其實一兜已經好多河粉,我哋另外嗌咗啲春卷炸蝦餅share 但係有一個同事真係再叫,之後佢再上嚟個碗另加河粉仲細兜過我隔離位同事食淨嗰啲🤷🏻♀️其實我覺得粉面冇乜特別,生牛肉都冇乜特別,唔係唔好食,不過唔值得排咁長龍食係個湯底有啲唔同,佢甜甜地我覺得唔錯喎,加埋啲配料落去同埋啲辣椒好夾!不過有兩位同事話唔鍾意呢隻甜味另外佢啲小食係唔錯嘅,粉卷春卷夠熱,味道唔錯蝦餅都炸得幾好,仲有蝦味👍🏻我另外見happy Friday叫左個多色冰,其實係椰汁加咗好多唔同顔色嘅粒粒,啲粒粒麻麻哋可能食得太飽嘅緣故最後我覺得如果無人龍,都可以encore嘅
咁各位同事就話不如試吓呢間啱啱新開
聽到個名都幾想食嘅~~ 蔡瀾喎
不過有兩位同事話唔鍾意呢隻甜味
另外佢啲小食係唔錯嘅,粉卷春卷夠熱,味道唔錯
蝦餅都炸得幾好,仲有蝦味👍🏻
最後我覺得如果無人龍,都可以encore嘅