2019-09-06 161 瀏覽
成日經過呢間鋪頭都好想試吓佢d tartes今日happy friday!!! 終於搵到藉口去試吓啦!間鋪頭就係西港城對面,一入到去就聞到好香好香的焗蛋糕味,因為前啲有個客人買緊~咁我就周圍望,原來佢個鋪頭有埋自己的餅房啊!唔怪得知咁香嗎喇!佢有好多隻味可以揀佢個包裝真係好仔細啊!每一個有獨立包裝再擺落一個大盒入邊!如果送俾人的話好得體!拎到返公司啦準備開箱!好搞笑話佢會教你點樣食㗎😆😆😆佢叫大家唔好用刀叉用手食,好特別第一件介紹香橙伯爵茶撻!好香好香伯爵茶味有埋香橙味~我終於明我頭先入去鋪頭嗰陣聞到我的香味係咩啦!就係呢個餅底的牛油香辣個餅底好趣好好味🥰🥰🥰🥰🥰個蛋糕唔算好大件但係去到一邊都有兩層㗎,做得好仔細!跟住就係黑芝麻抹茶撻!我會覺得佢黑芝麻味特別濃!同抹茶個味好夾!最後就係法式咖啡忌廉布丁撻好好味呀可能我個人本身鍾意咖啡亦好鍾意法式布甸的味 2個加埋真係好開心!最後同場加映!今日有同事派散水餅又係派呢間鋪頭證明佢真係好出名呀😆😆😆呢個係細size
成日經過呢間鋪頭都好想試吓佢d tartes
今日happy friday!!! 終於搵到藉口去試吓啦!

佢有好多隻味可以揀

拎到返公司啦準備開箱!
好搞笑話佢會教你點樣食㗎😆😆😆
佢叫大家唔好用刀叉用手食,好特別

第一件介紹香橙伯爵茶撻!
好香好香伯爵茶味有埋香橙味~

跟住就係黑芝麻抹茶撻!
我會覺得佢黑芝麻味特別濃!同抹茶個味好夾!

最後就係法式咖啡忌廉布丁撻
好好味呀可能我個人本身鍾意咖啡
亦好鍾意法式布甸的味 2個加埋真係好開心!

最後同場加映!