之前都聽過下呢間野,夜晚肚餓,又咁岩行到附近,就決定食呢間,好彩未到食飯時間,唔洗排隊就入得。一開始有杯水果沙冰,凍冰冰,酸酸甜甜,都幾開胃。第二樣菜係炸薯條加炸魚柳,新鮮熱辣好脆口,果兩隻醬都好好味,我自己就中意點白色果個食,而且最重要既係個炸魚真係唔多炸粉,食落口會係feel到足料。跟住既係黑松露意粉配鴨肝。塊鴨肝好正,入口即溶。另外碟意粉無想像中咁滯,意粉個質感岩岩好,唔會太硬又唔會太淋,最正都係個汁,好香,好有味道。最後上既係炸軟殼蟹燴飯!炸軟殻蟹無想像中咁好食,一黎佢唔係好脆口,兩黎炸粉比較多,而蟹肉相對比較少。另外個燴飯都幾濃味,不過可能係最尾一道菜既關係,食落就比較滯,但整體個飯都尚算唔錯。除左野食之外,其實成晚都坐得幾舒服,環境都唔算好嘈,整體係唔錯。
一開始有杯水果沙冰,凍冰冰,酸酸甜甜,都幾開胃。
2016-02-03