2023-11-21
食物ok,尤其熟食,仲有榴槤食但員工態度差,食到一肚氣,好食都唔會再想去2位去食,一張細枱,細過返學啲一人枱,食放題根本唔會夠放,但明明隔離好多吉枱無人坐都唔肯比多張枱,誠意十分減分送餐男員工:好快野食放滿全枱,見枱無位擺,拎住碟野食隊喺我地面前,唔出聲唔郁,等我地自己執枱,正常客都會幫一幫執啲位比佢放,我地都做咗,但員工係咪都應該係咁以扮下幫手,我地都明係公司唔肯比多張枱,但好心酸嘅係,自己細個做放題又係我地幫人執,大個做客食飯都係自己執,係咪放假食個飯都要個客幫餐廳手計埋幾時落單叫幾多碟先夠位放?埋單女員工:中途男朋友去廁所,女員工話要埋單,我話等等先,佢話依加要埋單,以為佢聽唔倒再講多次等等先,佢就只係再惡啲講多次,依加要埋單,然後企喺到望住,觀感極差,唔好同我講咩一定要男朋友比錢果啲,果啖氣完全唔關係咪要我比事難得放假約會食個飯,多種不被尊重,只係想要最低要求對待咋
但員工態度差,食到一肚氣,好食都唔會再想去
送餐男員工:
埋單女員工:
難得放假約會食個飯,多種不被尊重,只係想要最低要求對待咋