2020-09-23
之前寫過 宜家再寫 因為真係好好食💕1. 蟹肉意粉 (唔記得全名🙊)辣既😍辣既😍辣既😍好多蟹肉🦀🦀一放落台就聞到勁香🤭2. 大啡菇薄牛扒💕(大愛)由於本人本身唔太鍾意牛扒,成日覺得好難咬🥺 一係就太生,一係就太熟。。 。but, 嚟到呢間,比佢既大啡菇吸引咗,所以就order啦~個菇就唔洗講啦~超正!❣牛扒。。。我竟然食噻😍😍 容易咬又香又好食🥰🥰3.雞牛串呢間有d特別, 唔係全部嘢食都係裡面order,有d正既扒/串 要自己出去睇,再落order既🥳兩款都好食🤣 牛再好食d😁仲可以叫waiter比個薄荷醬你配牛食😏好似仲有芥末🤔🤔4.靚景 環境舒服💕嘆咖啡☕佢有室內室外揀各有千秋室內有冷氣,不過可能會比較吵/多油煙味室內有靚景,不過熱同埋如果大風就同頭髮一齊共享美食吧~😎😎呀!咖啡都正👍🏻 唔好以為去專門賣咖啡既店d咖啡先好飲呀~呢間呢間正正正👍🏻叫咗杯long black ,咖啡都好濃💞發現自己寫得 介紹得既都一定係正😁😁❤❤❤❤❤最後最後, 入到去見到好多外國人都唔需要驚,有d係中英文都講得聽得🤣🤣🤣本身我講緊英文,無端端個waitress講「有呀」,嚇襯🤣 服務好👍🏻👍🏻👍🏻👍
1. 蟹肉意粉 (唔記得全名🙊)
辣既😍辣既😍辣既😍
好多蟹肉🦀🦀
一放落台就聞到勁香🤭
2. 大啡菇薄牛扒💕(大愛)
個菇就唔洗講啦~超正!❣
牛扒。。。我竟然食噻😍😍 容易咬又香又好食🥰🥰
3.雞牛串
兩款都好食🤣 牛再好食d😁
仲可以叫waiter比個薄荷醬你配牛食😏好似仲有芥末🤔🤔
4.靚景 環境舒服💕嘆咖啡☕
佢有室內室外揀
各有千秋
室內有冷氣,不過可能會比較吵/多油煙味
室內有靚景,不過熱同埋如果大風就同頭髮一齊共享美食吧~😎😎
發現自己寫得 介紹得既都一定係正😁😁❤❤❤❤❤
最後最後, 入到去見到好多外國人都唔需要驚,有d係中英文都講得聽得🤣🤣🤣本身我講緊英文,無端端個waitress講「有呀」,嚇襯🤣 服務好👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻