2014-06-26 2593 瀏覽
大熱天時晚上行過銅鑼灣想搵野食見到有間以車為主題既餐廳就好有興趣入去試下環境不錯..真係有部Abarth車係入面..門口重有車既模型買同紀念品買鍾意車既我就見到都好開心.我同朋友就入去....地方都算大同埋唔會太迫....2人坐位都算OK 檣邊重有車既畫同埋短片準備開始睇餐牌....有 散叫 同埋 2人SET DINNER .. 我地就準備點一個set dinner SET DINNER for 2 $398頭盤 有 Parma ham melon 同埋 portobello scallop 咁我地就2樣都點左Melon 新鮮唔會太乾 加上Parma ham食落好清新Portobello scallop 烤原隻大菇 加上鮮帶子 ... 龍葵菇好香好入味.. 帶子都好新鮮Soup of Daily 今日服務員話係 wildmushroom soup 飲落真係有好多新鮮菇係入面好?旭 果然真材實料到主菜我地揀左 Grilled Iberico Pork 同埋 King Prawn Spaghetti Squid Ink SauceGrilled Iberico Pork 黑毛豬柳 好厚咬落
鍾意車既我就見到都好開心.

Melon 新鮮唔會太乾 加上Parma ham食落好清新

Grilled Iberico Pork 黑毛豬柳 好厚咬落肉汁好多 一D都唔會"鞋"口
King Prawn Spaghetti with Squid Ink Sauce 蝦好大隻同埋墨汁好香
最後點左2個咖啡結尾...illy 出品有保證 !
整體黎講都好滿意 食物不錯 環境很好 服務員細心解釋餐牌有禮
2014-06-11
用餐優惠