預先電話訂位, 唔怕去到要等位。 (訂星期六2位12點)環境真的清靜(如果冇好嘈吵又大聲的客人), 仲可以帶動物去, 預先講及訂位, 餐廳會預留位子比狗狗。2人點了1) 火魔牛肉上菜會點火, 好像睇表演。牛肉配醬油汁, 夾蝦片來吃。有特色, 不過牛肉少d, 得6-8小塊, 覺得多4塊好d, 太少。感覺像食小點前菜。2)大叻pizza 薄餅絕對是必吃之選。薄餅底完全不像外國pizza, 不懂形容, 大家自己試試。我覺得好特別, 好脆口。3)越南法包, 配札肉及肉碎包焗得好香脆,配上札肉及肉碎, 仲有肉鬆在包面, 又是必食之選。4) bbq豬肉米紙卷 卷內粉絲好槳, 好像浸水發漲左好耐咁, 感覺好像食糯米飯卷咁, 好槳。完全唔爽口, 佢配花生醬更唔夾。槳上加槳, 總之就像槳的糯米飯點花生醬食。好失望。寧願佢比越南檬汁好過。5)雞蛋咖啡有水準及特別的咖啡, 面層好像蕉糖布甸, 非常香滑。亦是必試。😍總評: 食物~7分 (米卷扣1.5分)環境~8分 (如果冇食客大聲嘈, 可以加0.5分)服務~7.5分^本人意見~ 必須改善越南米紙卷質素^
預先電話訂位, 唔怕去到要等位。
(訂星期六2位12點)

2人點了
1) 火魔牛肉
上菜會點火, 好像睇表演。
牛肉配醬油汁, 夾蝦片來吃。
感覺像食小點前菜。

2)大叻pizza

薄餅絕對是必吃之選。
薄餅底完全不像外國pizza, 不懂形容, 大家自己試試。
我覺得好特別, 好脆口。

3)越南法包, 配札肉及肉碎

4) bbq豬肉米紙卷

完全唔爽口, 佢配花生醬更唔夾。
槳上加槳, 總之就像槳的糯米飯點花生醬食。
好失望。

寧願佢比越南檬汁好過。

5)雞蛋咖啡
有水準及特別的咖啡, 面層好像蕉糖布甸, 非常香滑。
亦是必試。😍

總評:
食物~7分 (米卷扣1.5分)
環境~8分 (如果冇食客大聲嘈, 可以加0.5分)
服務~7.5分

^