2019-06-27 97 瀏覽
1.叫左蒜香龍躉烤魚,$398,其實十分唔值,因為條魚好細條,試過幾次食烤魚未食過咁細條,建議各位黎食時可以叫番平價果款魚。但係好味既,只係味道偏咸。不過烤魚我覺得辣既應該會更好食(可惜有朋友唔食得辣)2.眼見都多服務員既,但佢地自已做得好亂,明明前一日what’s app要求我落定order先,黎到又話我地冇落到,搞左一大輪show埋對話先話有落到😕呢間下次都會再試既,但期望佢地會改善下服務質素,唔係態度唔好,而係希望佢地會分工得均勻啲3.佢啲配菜既量都可以接受,其中特別好食既係四川寬粉,好易入味又好有口感,推薦。另外烤魚果身有啲木耳係度,都入晒味,好食!4.叫左杯檸檬百香果,近乎水既味道🤪下次叫可樂果啲穩陣
4.叫左杯檸檬百香果,近乎水既味道🤪下次叫可樂果啲穩陣
2019-06-26