2020-05-12 1007 瀏覽
第一次食佢個早餐,基本上望佢個餐牌都知冇驚喜,但附近冇咩野好食,所以都照食啦。叫左1)all day breakfast+奶茶2) A6 沙嗲牛肉米粉+煎蛋+多士+檸水我想講呢個組合所有野,係冇樣野食得滿意我叫既係沙嗲牛肉米粉,佢黎沙嗲牛肉公仔麵,咁我叫佢換,換完之後黎既都係沙嗲牛肉公仔麵!我都廢事佢倒左佢,浪費,算數,硬食,佢地d啊姐,同佢講話佢換2次都錯,佢地都唔會覺得唔好意思,對唔住都冇講聲,冇理我。佢個煎蛋🍳,一d都唔好食,人地煎到有條脆邊,佢隻蛋係烘熟,好求其。另外,正常茶餐廳檸茶/檸水都有3塊檸檬片,佢係好薄既2塊,我拮完檸檬,成杯都冇咩檸檬味,好孤寒!————————————————————個all day breakfast 要左塊雞扒!我十分肯定佢d炸油已經有陣油膱味,成塊雞扒,我咬左淡,吐返🤮出黎,冇食到,可以話我未係出面餐廳食過咁難食既雞扒!all day breakfast 個炒蛋,溝左好蛋水,水汪汪,拮都拮唔起,要用匙羹食,呢間野真係好慳皮,但係價錢又唔係特別平。最後,杯奶茶,我先生話唔得。佢對食已經係冇咩要求既人,佢總括左一句,個早餐冇樣野得最後,我冇得揀,

叫左
1)all day breakfast+奶茶
2) A6 沙嗲牛肉米粉+煎蛋+多士+檸水

我想講呢個組合所有野,係冇樣野食得滿意

另外,正常茶餐廳檸茶/檸水都有3塊檸檬片,
佢係好薄既2塊,我拮完檸檬,成杯都冇咩檸檬味,好孤寒!

————————————————————

個all day breakfast 要左塊雞扒!

最後,杯奶茶,我先生話唔得。

佢對食已經係冇咩要求既人,佢總括左一句,個早餐冇樣野得

最後,我冇得揀,我都唔會再食呢間野

2020-05-12
$50 (早餐)