2021-05-10 1077 瀏覽
之前聽到好多朋友話呢度既壽喜燒好好味, 所以生日好想黎試, 一個月前就book定坐窗口位!一黎到既感覺已經好舒服, 淺木式既裝修加埋落地玻璃, 覺得自己真係去左日本😍我地叫左個A5和牛壽喜燒餐 $598 一位, 有前菜, 刺身, 牛, 同甜品個前菜係薯仔沙律, 茶碗蒸(有柱貝!!) 同埋梅子啫喱, 全部都好好味😋😋刺身有身, 帆立貝同蝦, 份量細左d, 好唔夠喉😝😝呢度係200g 二人份既宮畸A5 和牛, 比起係日本食既和牛個樣係少左d油脂, 但咁樣就無咁溜,肉味都好香!佢會分2次上菜, 第一次會係牛加生雞蛋, 再有碗飯同麵豉湯, 塊牛好滑好香, 個麵豉湯好好飲, 一d都唔死鹹, 仲有豚肉係入面第2次上既就係牛加蔬菜, d蔬菜用佢個醬汁煮過, 好甜好入味!最後甜品係柚子雪葩, 唔影得影相, 用呢個甜品埋尾岩晒, 好清新值得一提既係d員工每個都好有禮貌, 成個dining experience係正既!

刺身有身, 帆立貝同蝦, 份量細左d, 好唔夠喉😝😝