住將軍澳嘅你,你又點可以錯過呢間餐廳呢!就算你唔係住將軍澳,你都值得搵個周末入黎 chill 吓,享受吓呢間優質餐廳。~環境舒適,高級格調~呢間餐廳嘅裝修好有歐陸風格調,座位濶落坐得好舒適,好適合同幾個朋友慢慢坐食住傾計。係度慶祝週年紀念,生日,特別節日都好適合。打下卡留念都唔錯!~5星級服務~最令我讚嘆係佢哋接近酒店式服務。侍應會不時觀察著你嘅食嘢進度,當你食完Starter前菜後,佢哋先至會上Main主菜。俾到你一種安心享受每一道菜嘅感覺。~食物優質~Oysters Thur星期四佢哋有Oyster優惠 $50 四隻Oyster 都算大隻,淡淡鹽水浸住,再加啲檸檬汁,好似係海啱啱捉上嚟即開而食咁新鮮。Oyster肉質偏脆口,唔係Creamy嗰種法式北海道帶子刺身、牛油果、柚子醋Hokkaido Scallop Crudo生帶子厚薄適中,菜式擺位充滿藝術感。帶子新鮮配有清新嘅烤豬胛心肉(半熟)、芝士薯蓉、西班牙辣椒、雜菜沙律Pork Secreto肉質鮮嫩多汁,烤咗嘅肉更加提升咗濃郁嘅肉香和口感。芝士薯蓉好滑,配埋烤豬胛心肉好 yummy!烤甘筍羽衣甘藍、蜂蜜牛油醬 (黑)Carro
住將軍澳嘅你,你又點可以錯過呢間餐廳呢!

~環境舒適,高級格調~

~5星級服務~
最令我讚嘆係佢哋接近酒店式服務。

~食物優質~
Oysters Thur
星期四佢哋有Oyster優惠 $50 四隻
Oyster肉質偏脆口,唔係Creamy嗰種

法式北海道帶子刺身、牛油果、柚子醋
Hokkaido Scallop Crudo
生帶子厚薄適中,菜式擺位充滿藝術感。帶子新鮮配有清新嘅

烤豬胛心肉(半熟)、芝士薯蓉、西班牙辣椒、雜菜沙律
Pork Secreto

烤甘筍羽衣甘藍、蜂蜜牛油醬 (黑)Carrot & Kale
烤咗嘅羽衣甘藍更加提升咗佢嘅草香味,烤甘筍爽爽口。加埋蜂蜜牛油醬,甜味同奶油嘅奶香互相融合,增添一層豐富味道。

2024-04-25