2017-09-06 120 瀏覽
聽朋友介紹話呢間純好得,bae 咁啱升職加人工,佢就話一於請我去嗰度試下,順便慶祝!去到被安排坐 bar 枱,我未試過 bar 枱都有得燒烤,幾好 feel!我地先點咗梅酒同 Highball 小酎一下,梅酒清甜可口,bae 都鍾意佢杯 Highball,價錢亦都唔貴,五六十蚊杯,好扺飲!店員介紹下,我地嗌咗幾款唔同嘅🐂加一款🐖,上嘅時候係一個好靚嘅拼盤,齋睇就已經流晒口水,D肉質真係好靚,我恨不得快D煎晒佢!🐮: 和牛排肉、和牛上牛排肉、特上和牛肉眼 (食肉次序)🐷: 豚肉眼 全部 from Japan 🇯🇵有得自己燒就最好,我同 bae 都鐘意生D,尤其食咁靚嘅肉,梗係唔可以 overcook,medium rare,外脆內 pink,仲有少少血水滲出嚟,咁樣先至係識食!牛肉味好香濃,嗰種入口即溶,真係冇得項!食食下我同 bae 嗌咗個靚仔🍚 share,個飯索晒剛燒完的肉D汁同油,好加埋配菜,簡直係一個豐富完美的晚餐!食到我哋滿意十足!圍返起其實唔貴,千幾蚊兩個人,飲酒又食咁上等嘅肉,真係幾物有所值!會介紹多D人嚟!

🐮: 和牛排肉、和牛上牛排肉、特上和牛肉眼 (食肉次序)
🐷: 豚肉眼
全部 from Japan 🇯🇵

牛肉味好香濃,嗰種入口即溶,真係冇得項!

加埋配菜,簡直係一個豐富完美的晚餐!食到我哋滿意十足!