2023-09-25
流水蝦,鮑魚等多款海鮮任燒任食‼️第一次玩流水蝦 超級有趣 蝦力生猛 狂走 要夠淡定先捉到上黎凍暈佢燒黎食店員一開始就比了鹽焗蝦比我地燒 跟住再送兩條鰻魚 因為我地第一次黎 佢都解釋得好詳盡邊到拎冰點整 上層for海鮮 下層for串燒食到最後先發現原來檯面有QR code介紹每樣食物燒幾耐就食得😂可惜太遲發現 鮑魚都比我燒到乾曬身同埋其他人廚藝高超 自己整左粉絲蒜茸扇貝 又整左🌶️辣椒牧然粉蒜茸燒茄子🍆勁出色 出面有好多補級同埋醬料 果然係考慮廚藝既時刻 自己任均配搭同選擇海鮮類別多 有蠔 有鮑魚 青口 扇貝 螺 沙白 大蜆 幾種魚🐟熟食都有咖喱魚蛋 手拍青瓜 魚皮 湯 麵 烏冬 生菜 公仔麵 蒜蓉包 格仔餅🧇雪糕🍦幾款 雪條一款同埋店員refill野食得好快 唔怕唔夠人搶🤓💗好玩又抵食👍🏻
雪糕🍦幾款 雪條一款
同埋店員refill野食得好快 唔怕唔夠人搶🤓💗