今晚收工約左同男朋友去食烤魚 就食呢間烤魚大王啦🙆‍♂️ 其實見到佢仲有雞煲既 不過兩個人食又好似太多肉🙅‍♀️ 都係食返烤魚正啲🙆‍♀️座位都算闊落 幾好坐 好似係孖舖tim💁‍♀️望吓菜牌 連龍躉都有tim 不過要預訂🙋‍♀️ 我哋今晚就食住海鱸魚先啦 haha🙆‍♂️海鱸魚都好大條 厚身好多肉💁‍♂️ 肉質夾起係一嚿嚿嘅 仲清楚見到啲紋 可見條魚係好靚好新鮮💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 試一啖仲好滑tim ah 女朋友我超欣賞💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️魚皮仲好似燒/煎過下 浸咗湯仲有啲脆口 好食🙆‍♀️🙆‍♂️男朋友仲叫咗幾個餸一邊食魚打邊爐💁‍♂️桂花蚌 $128男朋友盛讚 話個份量比出面嘅多好多 好抵食💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 淥一陣好快就食得 好爽脆💁‍♂️雪花肥牛 $88正正常常 都有牛味嘅 肥瘦亦適中💁‍♂️ 不過男朋友想食牛味再重啲嘅 下次應該會叫手切特級安格斯牛肉💁‍♂️手打鮮蝦滑 $78好爽口 但唔係彈牙嗰種💁‍♀️💁‍♂️ 蝦味好突出 都食到粒粒蝦膠 唔會話食到好粉漿咁💁‍♀️ 果然係鮮蝦滑今餐我同男朋友都好滿意🙆‍♂️🙆‍♀️ 個海鱸魚真係好好食呀🙆‍♀️🙆‍♂️ 男朋友仲話下次要試埋個珊瑚蚌🙆‍♂️

座位都算闊落 幾好坐 好似係孖舖tim💁‍♀️

泡椒海鱸魚