2017-10-25 240 瀏覽
嚟到sem中,開始chur啦,又mid term又deadline真係好攰呀,襯今日星期六,啱啱完咗幾個deadline,一於食放題輕鬆吓,化悲憤為食量!今次去嘅呢間極上大瀛喜喺觀塘,近地鐵站,都幾方便㗎,不過食飯時間人多嗰陣,等lift都有啲啲耐,大家要俾啲耐性呀!一嚟到,就梗係要叫刺身船啦,今日唔係好肚餓所以唔係叫咗好多刺身,但係食得出呢度嘅刺身係高質嘅!我地最鐘意帶子同北寄貝,新鮮又唔腥haha另一個我地認為呢度必嗌嘅係饅魚,肉質彈牙,汁夠味唔太咸,推介!仲有呢度嘅東風螺都好好味,冇沙入味爽口,正!值得一提嘅係,呢度有脆皮朱古力薄荷雪條,好少放題有得食㗎,為呢餐嘅放題畫上一個完滿嘅句號!
2017-10-14
5 分鐘 (堂食)