2019-11-28 196 瀏覽
今晚少有去到佐敦食飯,呢間餐廳自己同埋朋友都未食過,完全真係咁啱行開見到,餐廳嘅裝修非常之西式,場上同埋餐枱都有意大利同印度嘅特色,適合大部份都係以外國人為主,所以食嘅時候我哋都詢問店員介紹一下佢哋餐廳嘅特色菜式Pepperoni Pizza ,芝士非常之多,冇啖食落去味道亦都非常之豐富,每一下都做到拉絲嘅感覺,配合埋意大利嘅熟成香腸非常好味Chicken Tikka Masala ,咖喱味非常之香濃,辣到亦都適中唔會太辣,食嘅時候味道係非常之香,講唔出呢重㗎你細緻嘅味道但係喺香港一定好少機會食到Garlic Naan ,非常之香脆可口,識落唔會好油膩,食得出係用炭火去烘,所以食落嘅味道係會有一種淡淡的炭香味,加上自家製嘅蒜蓉,配合咖喱一齊食非常之好味一間非常之有良心嘅餐廳,有一段小插曲,當我地食完飯嘅時候因為外邊聞到有好大浸催淚彈嘅味道,有不少嘅市民走避入到餐廳,餐廳嘅職員亦都非常之好問佢哋需唔需要水,而且絕對唔會向佢哋收錢,叫佢哋慢慢坐